U bevindt zich hier

Over ons

SOAcare is een initiatief van de artsen van de Roosevelt kliniek en het laboratorium NMDL, die via deze website vrouwen en mannen op een neutrale manier wil informeren over Chlamydia en Gonorroe.

Chlamydia en Gonorroe zijn 2 veel voorkomende soa’s, die goed behandeld kunnen worden bij vroegtijdige herkenning. Deze vroege herkenning is zeer belangrijk omdat bij langdurige niet behandelde infecties er blijvend schade kan optreden.

Tegenwoordig wordt er online een wildgroei aan doe-het-zelf thuis testen aangeboden. Deze testen behalen niet de kwaliteit die van een medische test verwacht mag worden. De artsen van SOAcare vinden dit een kwalijke zaak en willen daarom wel een kwaliteitstest afleveren tegen een scherp tarief. De test wordt geanalyseerd in een gerenommeerd laboratorium. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gevoelige PCR testen met een zeer hoge voorspellende waarde, waarbij ook een onderscheid gemaakt kan worden tussen de verschillende varianten van de verschillende soa’s. De uitslag van de test wordt van een duidelijk persoonlijk medisch advies voorzien door bij het medische team van SOAcare.

Onze visie

De gezondheid van vrouwen en mannen is enorm te bevorderen door het verstrekken van betrouwbare informatie op het gebied van sexueel overdraagbare aandoeningen (Chlamydia en Gonorroe), door het geven van een betrouwbaar begeleidend advies en het aanbieden van de mogelijkheid tot thuistesten.

Onze missie

SOAcare levert zelfafnametesten aan vrouwen en mannen die de behoefte hebben zich thuis, in alle privacy, te willen laten controleren op de mogelijke aanwezigheid van Chlamydia en Gonorroe. De Thuisafnametest is een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product, te verkrijgen via een goed geautomatiseerd en toegankelijk systeem met respect voor alle privacy eisen. De communicatie via een beveiligde persoonlijke internetpagina en met de artsen is gedegen, snel, persoonlijk en gericht op een optimale dienstverlening.

Professionele test

Uitgevoerd in een ISO-gecertificeerd laboratorium
en beoordeeld door medisch specialist.

Onherkenbaar verstuurd

De afnamekit wordt binnen 2-3 werkdagen in een neutrale verpakking naar het opgegeven adres verstuurd.

Snelle uitslag

Binnen 1 week na retour sturen is
de uitslag beschikbaar in een beveiligde omgeving.

Helaas is bestellen op dit moment niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

X