U bevindt zich hier

Anale soa-test

Anale soa-test

Geschikt voor een anale afname.

Snel
Discreet
Betrouwbaar
Prijs per stuk:

45.00

incl. verzending
Aantal:
Toevoegen aan winkelwagen

Beschrijving

Chlamydia en gonorroe zijn de meest voorkomende soa’s in Nederland. Heb jij risico gelopen? Laat je dan testen om blijvende schade te voorkomen, bestel hier online onze betrouwbare soa-test.

Via deze pagina kunt u online onze betrouwbare anale soa-test bestellen. Deze soa zelfafnametest is bestemd voor anale afname en zal in een erkend laboratorium worden getest op aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. In de verpakking zit een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarin de volgende handelingen worden uitgelegd.

De gebruiksaanwijzing van de soa-test is ook hier te lezen. Breng het borsteltje 3-5 cm in de anus en draai het 5x helemaal rond. Doe het borsteltje daarna in het buisje met de schroefdop. Verzend de test in de bijgeleverde portvrije enveloppe.
LET OP: zorg dat er zo min mogelijk ontlasting aan het borsteltje zit.

Binnen een week kun je inloggen op het beveiligde uitslagendeel van de website, je hebt dan het nummer van de barcode (BARCODE GOED BEWAREN!) en je geboortedatum nodig. Hier krijg je twee betrouwbare soa-test uitslagen; één uitslag voor chlamydia en één uitslag voor gonorroe.

Weten welke soa-test je nodig hebt?

Twijfel je nog welke betrouwbare soa-test je online moet bestellen? Je kan hier een test doen om er achter te komen welke soa-test(en) jij online moet bestellen. Wellicht heb je op meerdere locaties kans op een soa, laat je dan ook goed testen om blijvende schade te voorkomen. Wanneer je meerdere testen tegelijk besteld ontvang je korting.

Korting

Wanneer je twee verschillende soa-testen online besteld, bijvoorbeeld 1 anale soa-test en 1 genitale soa-test, ontvang je €10,- korting. Bestel je al onze betrouwbare soa-testen, de anale soa-test, genitale soa-test en orale soa-test? Dan krijg je tot wel €20,- korting.

Let op! Je kan per bestelling maar eén dezelfde soort soa-test bestellen, omdat deze gekoppeld is per persoon aan een barcode. Wil je samen met jouw partner onze betrouwbare soa-test online bestellen? Bestel dan via een apart account.

* Wanneer u 2 of meerdere dezelfde testen wilt bestellen geef dan duidelijk in de opmerking aan of het om mannen, vrouwen of man/vrouw testen gaat.

Professionele test

Uitgevoerd in een ISO-gecertificeerd laboratorium
en beoordeeld door medisch specialist.

Onherkenbaar verstuurd

De afnamekit wordt binnen 2-3 werkdagen in een neutrale verpakking naar het opgegeven adres verstuurd.

Snelle uitslag

Binnen 1 week na retour sturen is
de uitslag beschikbaar in een beveiligde omgeving.

Helaas is bestellen op dit moment niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

X