U bevindt zich hier

Genitale soa-test

Genitale soa-test

Geschikt voor urine van de man of voor de vagina van de vrouw.

Snel
Discreet
Betrouwbaar
Prijs per stuk:

45.00

incl. verzending
Wissen
Aantal:

Beschrijving

De meest voorkomende soa’s in Nederland zijn chlamydia en gonorroe. Wanneer je geen veilig seksueel contact hebt gehad, loop je risico op een soa. Wil je zeker weten dat jij geen infectie hebt? Bestel dan hier online onze betrouwbare genitale soa-test. Nadat de genitale soa-test thuis is afgenomen, wordt deze verzonden naar ons lab. In het erkende laboratorium wordt je soa-test geanalyseerd en is je testuitslag net zo betrouwbaar als bij de huisarts.

Wanneer je deze genitale soa-test online besteld, ontvang je alle benodigheden voor de genitale zelfafnametest op chlamydia en gonorroe. In de verpakking zit een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarin de volgende handelingen worden uitgelegd. Bij deze genitale test wordt onderscheid gemaakt tussen man en vrouw. Mannen kunnen getest worden op chlamydia en gonorroe met hun urine. Vrouwen daarentegen moeten met een borsteltje wat slijm uit de vagina halen.

MAN: Vang de eerste straal urine op in de grote buis en pipetteer met de pipet een deel van de urine in de kleine buis met schroefdop.

Vrouw: Breng het borsteltje in de vagina, draai 3 x rond en stop het borsteltje in de buis met schroefdop.
Afname tijdens de menstruatie is minder betrouwbaar.

Bekijk hier de gehele handleiding voor mannen en hier de gehele handleiding voor vrouwen. Verzend vervolgens de genitale soa-test in de bijgeleverde portvrije enveloppe.

Binnen een week kun je inloggen op het beveiligde uitslagendeel van onze website, je hebt dan het nummer van de barcode (BEWAAR DEZE BARCODE GOED) en je geboortedatum nodig.

Welke soa-test heb ik nodig?

Weet je niet zeker of je de juiste soa-test online bestelt? Doe dan hier eerst de test. Aan het eind van deze test wordt een persoonlijk advies gegeven, zodat jij weet welke soa-test(en) je online moet bestellen. Het kan namelijk zomaar zijn dat jij op meerdere locaties risico heb gelopen op een soa. Laat dan ook deze andere locaties testen om blijvende schade te voorkomen.

 

Let op: Wanneer u 2 of meerdere dezelfde testen wilt bestellen geef dan duidelijk in de opmerking aan of het mannen, vrouwen of man/vrouw testen gaat. 

* Wanneer u 2 of meerdere dezelfde testen wilt bestellen geef dan duidelijk in de opmerking aan of het om mannen, vrouwen of man/vrouw testen gaat.

Professionele test

Uitgevoerd in een ISO-gecertificeerd laboratorium
en beoordeeld door medisch specialist.

Onherkenbaar verstuurd

De afnamekit wordt binnen 2-3 werkdagen in een neutrale verpakking naar het opgegeven adres verstuurd.

Snelle uitslag

Binnen 1 week na retour sturen is
de uitslag beschikbaar in een beveiligde omgeving.

Helaas is bestellen op dit moment niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

X